EM (ELEKTRO MANYETİK) SİSTEM PROJELERİ

• Atatürk Üniversitesi / Erzurum

Atatürk Üniversitesi, kullanıcılarına verdiği hizmet kalitesini arttırmak amacıyla kullanmakta olduğu 3M EM güvenlik sistemini, 3M Selfcheck model 7420 ile güncelledi. Artık kullanıcılar ödünç/iade işlemlerini, ödünç/iade bankosuna gitmeden Selfcheck ile hızlı ve güvenilir bir biçimde yapabilmektedir. Atatürk Üniversitesine bizi tercih ettiği için teşekkür ederiz.

• Piri Reis Üniversitesi / İstanbul

Piri Reis Üniversitesi ”yenilikçi ve modern” kütüphanesinde, 3M EM güvenlik sistemlerini kullanarak hizmet kalitesini bir adım ileriye taşımıştır.
    3M EM 3501 Güvenlik sistemi ile koleksiyonun güvenliği koruma altına almıştır.

• İnönü Üniversitesi / Malatya

İnönü Üniversitesi, Merkez kütüphanesinde 3M Elektro Manyetik güvenlik sistemini kullanmaktadır. Kullanıcılar Ödünç-İade işlemlerini
    ”3M V serisi Selfcheck model 7420” ile çok hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyorlar. Kütüphanenin güvenliği 3M EM 3500 güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Kilis İl Halk Çocuk Kütüphanesi / Kilis

Kilis İl Halk Çocuk Kütüphanesi yönetimi kütüphanelerinin güvenlik tercihlerini 3M Elektro manyetik güvenlik sisteminden yana kullandılar. Kullandıkları 3M 942 Book Check ile kitapların güvenlik durumlarını kolayca değiştirebiliyor, Kütüphanenin güvenliği 3M 3501 Security Gate ile sağlanmaktadır.

• Sabancı Üniversitesi / İstanbul

Türkiyenin öncü üniversitelerinin başında gelen Sabancı Üniversitesi kullanıcılarına daha iyi hizmet verebilmek için 3M’i tercih etti. Sabancı Üniversitesi Kütüphanesinde Elektro Manyetik Kitap Güvenlik sistemi Model 3801 ,Elektro Manyetik Selfcheck Model 7420 ve 3M 942 Book Check ürünlerini kullanmaktadır.

• Afyon Kocatepe Üniversitesi / Afyon

Afyon Kocatepe Üniversitesi yeni kütüphane binasında bibliotheca EM güvenlik sistemini tercih etti. Okuyuculara daha iyi hizmet verebikmek için bibliotheca hybrid selfcheck ile ödünç/iade işlemlerini, kullanıcılar akıllı kartları kullanarak hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmektedirler. Koleksiyonun güvenliği bibliotheca EM güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Çukurova Üniversitesi / Adana

Çukurova Üniversitesi kütüphanesinde, 3M RFID Kütüphane Güvenlik Sistemlerini kullanmaktadır. Okuyuculara daha iyi hizmet verebikmek için 3M Selfcheck model 7420 ile ödünç/iade işlemlerini, hızlı ve güvenli bir şekilde gerçekleştirmektedirler. Koleksiyonun güvenliği 3M 3502 model güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Uşak Üniversitesi / Uşak

Uşak Üniversitesi kütüphanesinde okuyucularına daha iyi hizmet verebikmek için 3M EM Güvenlik sistemlerini tercih etti. Koleksiyonun güvenliği model 3M 3501 güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi / Kıbrıs

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi yönetimi kütüphanelerinin güvenlik tercihlerini 3M Elektro manyetik güvenlik sisteminden yana kullandılar. Koleksiyonun güvenliği model 3M 3502 güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Dokuz Eylül Üniversitesi(DEU)

Dokuz Eylül Üniversitesi(DEU) Merkez Kütüphanesi de HF RFID sistemi tercih etti. bibliotheca+3M çözümleri ile koleksiyon yönetimi DEU için artık çok daha kolay ve güvenilir.

• Atılım Üniversitesi

Atılım Üniversitesi kütüphanesinde okuyucularına daha iyi hizmet verebikmek için bibliotheca EM Güvenlik sistemleri ve biblitheca hybrid(EM/RFID) Selfcheck sistemlerini tercih etti. Koleksiyonun güvenliği model 3M 3803 güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ankara

GATA Ankara Kütüphanesi de koleksiyon güvenliği için EM( Elektro manyetik ) sistemi tercih etti. Okuyucular ödünç/iade işlemlerini daha özgürce bibliotheca hybrid Selfcheck™ çözümleri daha kolay, güvenilir ve hızlı bir şekilde gerçekleştirmektedirler.

• Koç Üniversitesi

Koç Üniversitesi kütüphanesinde okuyucularına daha iyi hizmet verebikmek için bibliotheca EM Güvenlik sistemleri ve biblitheca hybrid(EM/RFID) Selfcheck sistemlerini tercih etti. Koleksiyonun güvenliği model 3M 3802 güvenlik sistemi ile sağlanmaktadır.

• Başkent Üniversitesi

Eski binasında 19 yıl boyunca EM Güvenlik Sistemimizi kullanan Başkent Üniversitesi yeni binasında da bizi tercih etti. Başkent üniversitesi kütüphanesi koleksiyonunun güvenliği EM Güvenlik Sistemimizle sağlanmaktadır.

• Kars Kafkas Üniversitesi

Kars Kafkas Üniversitesi kütüphanesi de koleksiyonu için  EM Güvenlik Sistemimizi   tercih etmiştir. Bunun yanısıra kullanıcılarına kesintisiz hizmet vermek için,  Bibliotheca Hybrid Selfcheck Compenents aktif kullanımdadır.

• Koç Üniversitesi AKMED Kütüphanesi

Koç Üniversitesi Suna- İnan Kıraç Akdeniz Medeniyetleri Araştırma Merkezi Kütüphanesine RFID 8422 Self servis model ve 3801 EM Güvenlik Sistemi kurulumlarımızı gerçekleştirdik. Koleksiyon yönetimi ve güvenliğinin sağlanması uzman sistemlerimizle artık çok daha kolay!

• Yıldız Teknik Üniversitesi Kütüphanesi

Yıldız Teknik Üniversitesi EM güvenlik sitemi ve  Hybrıd Selfcheck sistemlerimizi aktif kullanmaktadır.